DTS KAI-Passief dorpels

KAI Passief BinnendraaiendDTS® KAI-Passief dorpels zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met Kegro Deuren voor toepassing in energiezuinige Passiefhuis-concepten. De dorpels worden geleverd binnen het Kegro All Inclusive concept. Binnen dit KAI-concept zijn elementen van deur, kozijn en hang- en sluitwerk volkomen op elkaar afgestemd.

KegaPro+-deuren met dubbele kaderdichting

KAI Passief BuitendraaiendDTS® KAI-Passief-dorpels zijn qua profilering afgestemd op de toepassing van KegaPro+- deuren met dubbele kaderdichting. Deze speciale profilering gecombineerd met het KAI Aquasave afwateringsprofiel en de rondgaande dubbele kaderdichtingen van de KegaPro+-deur zorgen voor een hoge wind- en waterdichtheid.

Beglazing

De DTS® KAI-Passief-dorpel is ook geschikt voor het plaatsen van hoogisolerende beglazing. Hiervoor wordt de dorpel voorzien van een extra beglazingsprofiel voorzien van ontspanningsgaatjes en glaslatten.

PassiefHuis gecertificeerd

De DTS® KAI-Passief- dorpel gecombineerd met het KegaPro+ concept van Kegro Deuren resulteert in een maximaal isolerend buitendeurkozijn met een Ud-waarde < 0,8 W/m²K. Hiermee voldoet het kozijn aan de richtlijnen voor Passieve bouw en is het toepasbaar in een gecertificeerd PassiefHuis.