AHA DTS-dorpels

kwaliteitsdorpels voor kunststof kozijnen K-Vision en Gealan

AHA kant-en-klare modulaire DTS® VariProPlus dorpels op maat voor  


Unieke modulaire klik-montage


Dankzij het unieke klik-systeem (gepatenteerd), loopt het basisprofiel door onder het gehele kozijnelement. Afhankelijk van de vakvullingen worden de desbetreffende adapters aangebracht.

Toegankelijkheid

De AHA-DTS onderdorpels voldoen aan het geldende Bouwbesluit. Daarin wordt gesteld dat de opstap tussen buiten en binnen niet hoger mag zijn dan 20 mm.

Pasklaar

De onderdorpels worden pasklaar geleverd en zijn derhalve zeer eenvoudig te integreren in uw workflow. U hoeft zelf geen verdere bewerkingen uit te voeren. Zelfs sparingen voor sluitpotjes e.d. kunnen geheel naar wens worden aangebracht.

Slijtvast en onbreekbaar

DTS-dorpels zijn onbreekbaar, zeer slijtvast en door-en-door gekleurd en blijven zelfs bij zeer intensief gebruik zijn oorspronkelijke kleur behouden.

Duurzaam

DTS bestaat tot 90% uit gerecyled materiaal en kan 100% worden gerecycled volgens het C2C-principe

Mechanisch te bewerken

DTS is zeer goed mechanisch te bewerken. Boren en schroeven is geen enkel probleem. Tevens kan het materiaal, indien gewenst, verspaand worden met standaard bewerkingsgereedschap. Hierbij komen geen schadelijke stoffen of vezels vrij.

Esthetica

De AHA-DTS wordt uitgevoerd met neuten. Dit zorgt niet alleen voor een snellere verwerking maar ook voor een zeer fraaie belijning. Bovendien kunnen zijlichten direct op deze onderdorpel worden geplaatst.