DTS Indoor

DTS-InDoor-dorpels zijn profielen voor binnentoepassingen in openbare en industriële ruimtes of natte ruimtes in woningen.

Natte ruimtes

Er zijn diverse profielen die kunnen worden toegepast als afscheiding met natte ruimtes zoals douche-cellen, keukens en wasruimtes. Deze zijn uiteraard ook geschikt voor ruimtes met een hoger vochtgehalte zoals kelderruimtes. Ze zijn daarbij niet alleen toepasbaar voor woonvoorzieningen maar ook voor ruimtes in gemeenschappelijke huisvestingen en/of openbare voorzieningen zoals zwembaden en sporthallen.

Industrieel

Vanwege de hoge belastbaarheid en weerstand tegen chemische stoffen zijn de DTS-Indoor dorpels ook bijzonder geschikt voor utiliteitsbouw en industriële toepassingen zoals garages. Daarbij horen ruimtes waarbij bijvoorbeeld vaak met water schoongemaakt dient te worden. Vermeldenswaard is dat deze dorpels ook voor olifantenverblijven worden toegepast.

Standaard profileringen

Er zijn diverse profileringen beschikbaar met daarbinnen verschillende maatvoeringen. Deze kunnen op lengtes van 6 meter worden geleverd en zijn vervolgens eenvoudig in het werk op maat af te korten. Daarnaast zijn ze op (lengte-) maat leverbaar al dan niet voorzien van kopsponningen. Afwijkende profileringen op aanvraag.

Verwerking

DTS-indoordorpels kunnen worden verlijmd op de ondergrond. Daarvoor zijn verschillende geschikte lijmen beschikbaar. Raadpleeg hiervoor ook de verwerkingsvoorschriften.

Kleur

De standaard uitvoering van de DTS®-dorpel is Basic-Black (BB). Daarnaast zijn er nog verschillende kleurlijnen.

  • Colour Line, met geheel effen gekleurde dorpels
  • Marble Line, met de structuur van marmer
  • Hardstone Line, met de natuurlijke uitstraling van donker gezoet Belgisch hardsteen
  • Granite Line, met de gemêleerde uitstraling van graniet.
Al deze dorpels zijn door-en-door gekleurd dus beschadigingen zoals krassen hebben geen effect.