DTS via Gecertificeerde DTS Dealers

DTS Handels Assortiment

DTS-dorpels zijn via een aantal dealers en handelaren verkrijgbaar. Via hen zijn dorpels i.h.a. uit voorraad leverbaar. Zij hebben een aantal modellen beschikbaar en kunnen deze voor u op de gewenste lengte afkorten tot volledig op maat maken. Ook bijpassende neuten zijn via hen verkrijgbaar. Staat er geen handelaar in u regio bij, neem dan even contact met ons op; bij onze verkoopafdeling kunt u vragen welke leverancier een door u gewenst profiel leverbaar heeft

Profielen/modellen

Normaliter zijn de onderstaande modellen op voorraad. Een gedetailleerd overzicht daarvan kunt u vinden in de uitgave DTS Handelsassortiment wat bij een aantal leveranciers beschikbaar is. De basisuitgave daarvan kunt u hier downloaden.

Dorpelprofiel dikte diep-
te
spon.-
diepte
BI-
sponning
BU-
sponning
wisselsp./ draakiep
BI(V)
binnensponning
52 / 67 114 17 51 / 57 nvt  nvt / JA
BU VD17
buitensponning
52 / 67 114 17 51 / 57 67 / 72 JA / JA
KVT / ABC
buitensponning
52 / 66/ 67 110 / 114 17 51 / 57 67 / 72  JA / JA
Aan dit overzicht kunnen geen rechten ontleend worden.

Overzicht Gecertificeerde DTS-dealers

IJzerhandel Raadsma regio Noord-Oost Nederland
Timmerman’s IJzerhandel regio Noord-West Nederland (bestellen vanuit heel NL)


zie ook de DTS-dealerkaart

Let op het octrooi!

DTS-dorpels en (losse) neuten zijn geoctrooieerd. Neemt u dorpels en/of neuten af van derden overtuig u er dan van dat deze van Kreunen-DTS afkomstig zijn aangezien het niet is toegestaan deze zelf te produceren/profileren zonder toestemming. Los van de kwaliteit heeft dit juridische consequenties.