dd. 28-11-2018

Bouwbeurs Utrecht 2019

4 t/m 8 februari 2019

Tijdens deze tweejaarlijkse beurs tonen wij u vol trots de laatste ontwikkeling op kozijngebied voor de gehele industrie.

Voor houten, kunststof, aluminium en stalen kozijnen, voor nieuwbouw en renovatie.


HAL 10, STAND B 065
scroll naar beneden voor GRATIS toegang
 Kom naar onze stand en bekijk onze dorpel-innovatie voor nieuwe houten kozijnen!

Voor Kunststof kozijnen hebben wij naast de bestaande VARIPRO CLASSIC-line, het VARIPRO PLUS dorpelsysteem ontwikkeld in samenwerking met de industrie.
Dit nieuwe systeem is tot stand gekomen in samenwerking met diverse profielhuizen. De neuten onder de stijlen zorgen voor een zeer strakke belijning en is het tevens mogelijk om directe beglazing toe te passen. Het gepatenteerde kliksysteem zorgt voor een snelle en blinde montage van diverse adapterprofielen.
Uniek! Direct beglazen op de onderdorpel voor een zeer strakke belijning! 
DTS ReFlex voor kozijnherstel heeft naast kozijnbescherming en -herstel ook profielen voor het upgraden van bestaande houten kozijnen.
Hierdoor wordt het mogelijk om bestaande kozijnen uit te voeren met bijvoorbeeld triple beglazing of geschikt te maken voor draaikiepramen.


 
Voor producenten van nieuwe houten kozijnen hebben wij enkele zeer interessante innovaties ter verbetering van het productieproces en de kwaliteit van timmerwerk.

 

 


...voor GRATIS toegang