dd. 5-1-2015

DTS op Bouwbeurs Renovatie & Transformatie 2015

Toen was hout heel gewoon...


Aangetaste kozijnen krijgen een nieuw en extra lang leven. Onder het motto ‘Behoud het goede, vervang het slechte’ biedt DTS®ReFlex onderhoudsarme renovatieoplossingen voor elke situatie.

Het hele kozijn vernieuwen vanwege enkele rotte plekken? Dat is niet meer van deze tijd. Aangetaste delen en kwetsbare verbindingen kunnen nu effectief worden hersteld en beschermd. Het complete kozijnherstelsysteem voorziet in doeltreffende oplossingen met behoud van de authentieke uitstraling van gebouwen. De voormalige zwakke plek wordt robuuster dan ooit tevoren. De onderhoudstermijn van het gehele kozijn wordt met minimaal de helft verlengd, en dat betekent direct besparen op materialen en arbeid.

De basis wordt gevormd door op maat geleverde producten in vochtbestendige kunststoffen. Hollodeen® is ideaal voor (het verlagen van) deurdorpels en heeft geen verf nodig. Durodeen® is juist goed overschilderbaar en wordt gebruikt voor het onzichtbaar herstellen en beschermen van kwetsbare kozijn- en deurdelen.

We zien u graag op onze stand 07.F112