Innodeen BV (Kreunen Kunststoffen BV)

innoveren met kunststoffen

DTS®-laag-reliëfdorpels zijn ontwikkeld door Kreunen Kunststoffen B.V. Vanuit onze ervaring in de kozijnindustrie en de bouwnijverheid is daarmee ingespeeld op de behoefte uit de markt die ontstond na de wijzigingen in het Bouwbesluit van 1997. Dergelijk onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen, Research & Development, is een belangrijke activiteit binnen Kreunen Kunststoffen B.V.

U leest het goed: Kreunen Kunststoffen gaat voortaan anders door het leven:

INNODEEN®

Een nieuwe naam die ons internationale karakter en onze manier van werken weerspiegelt: innoveren, samen met onze opdrachtgevers.

Innovatieve producten van kunststof

INNODEEN BV ontwikkelt en levert duurzame en innovatieve producten van kunststof. Uit onze HOLLODEEN® en DURODEEN® kunststoffen, o.a. polyethyleen, polypropyleen, polyamide, realiseren wij producten en toepassingen voor de bouw, civiele techniek, kozijnindustrie, foodsector, machinebouw, beton- en transportsector. Veelal als duurzame vervanger voor hout, staal of rubber op die plaatsen waar anders te snel veroudering, rotting of slijtage optreedt.

Partnership

Bij de ontwikkeling en verbetering van producten treden we vaak als partner op van andere partijen of participeren wij bij onderzoeksprojecten. Naast onze kennis van het vakgebied kunnen wij daarbij ook onze expertise op gebied van toepassing van kunststoffen inbrengen. Enkele voorbeelden op dat gebied zijn de DTS®-KAI-dorpel (Kegro All Inclusive) en DTS®-dorpels voor het Henderson-beslag.