DTS : NU MAATWERK STANDAARD IS

DTS® is een innovatief, Europees geoctrooieerd, dorpel-systeem voor de bouwnijverheid en de kozijnindustrie. Kreunen Kunststoffen B.V. ontwikkelt en produceert deze onderdorpels die zich onderscheiden op gebied van duurzaamheid, kwaliteit en flexibiliteit.

"Voor een dorpel wilt u een slijtvast product dat niet kan rotten, geen onderhoud nodig heeft en ook nog 100% recyclebaar is.
Bovendien wilt u voorkomen dat er schimmelvorming aan de vloerbedekking optreedt door vochtaanslag als gevolg van koude-bruggen." lees meer⇒

DJP-ProFix kozijnverbinding

dd. 1-6-2015
De nieuwe revolutionaire kozijnverbinding

DJP-Profix kozijnhoekverbinding met volgplugDé innovatieve mechanische kozijnverbinding die het industriële timmerproces optimaal ondersteunt, in tijd en kwaliteit.

lees meer »

Productgroepen

DTS-dorpelsystemen voor:
houten kozijnen kunststof en aluminium
renovatie binnentoepassingen

lees meer »

Kwaliteit en duurzaamheid

Het systeem is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De dorpels worden vervaardigd van een duurzame, zeer sterke en slijtvaste PE-kunststof. Een kozijn waaronder een KOMO-gecertificeerde DTS®-dorpel is gemonteerd kan voldoen aan Weerstandklasse II en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Ontwerpvrijheid

De DTS®-dorpel is in zeer veel variaties leverbaar en o.a. toepasbaar als onderdorpel bij deur-, vastglas-, draaikiep-kozijnen en hefschuifpuien voor houten, kunststof en aluminium kozijnen. Daarbij is de DTS®-dorpel in vele uitvoeringsvarianten leverbaar waardoor een grote, bijna onbeperkte, ontwerpvrijheid geboden wordt.

lees meer »