Maatwerk of voorraadbestelling

Bij een bestelling maken wij onderscheid tussen maatwerk en voorraadwerk (6-meter lengtes). Bestelformulieren, voor beide situaties, zijn van onze site te downloaden.

Maatwerk

Bij maatwerk krijgt u de DTS®-dorpels zodanig geassembleerd dat men ze zonder verdere bewerkingen onder het kozijn kan monteren. Daar waar van toepassing worden ze compleet geleverd met afdeklatten en/of voorgeboorde, voorgemonteerde glaslatten i.c.m. glassteunblokjes.

Maatwerk Runners

Dorpels met een week op maat!

Wij houden in principe geen voorraden van dorpels aangezien wij alles op maat produceren. Om enigszins aan vragen om kortere levertijden te kunnen voldoen bieden wij Runner-dorpels. Dit zijn een aantal vaste profielen die wij in ongeveer 1 week op maat kunnen leveren. Deze bestellingen moeten wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Lees daarvoor de toelichting die bij de prijslijst is gevoegd. Voor (nog) kortere levertijden/afhalen kunt u terecht bij onze gecertificeerde DTS-dealers.

Download de PDF folder: A_DTS-Runners_1.02.pdf DTS Runner-profielen

Voorraadwerk

Bij voorraadbestellingen worden de dorpels geleverd op 6 meter lengte. Het bestellen voor eigen voorraad is vooral efficiënt als men zelf over geschikte bewerkingsmachines beschikt en u niet afhankelijk wilt zijn van onze levertijd. Daarbij dient men afzonderlijk de overige componenten, zoals neuten, bevestigingsmiddelen en glaslatten, te bestellen. De verkoopafdeling kan daarover nadere informatie verstrekken.