Hoe en waar bestellen

Waar kan ik DTS®-dorpels bestellen?

DTS®-dorpels zijn te bestellen bij Kreunen Kunststoffen Lochem BV

  • per e-mail  sturen naar  verkoop@dts-dorpels.nl of
  • per fax. 0573 432609 ter attentie van de afd. verkoop

Hoe bestel ik de DTS® laag reliëf dorpels?

Voor het bestellen van DTS®-dorpels zijn speciale bestelformulieren te verkrijgen bij Kreunen Kunststoffen BV en/of te downloaden van deze site. Bij voorkeur dienen de dorpels met deze bestellijsten besteld te worden. Men ontvangt van ons een orderbevestiging en, normaliter, uitgewerkte tekeningen. Pas na ontvangst van de door de klant ondertekende orderbevestiging nemen wij de dorpels in productie (onder voorbehoud van betalingsvoorwaarden).

Levering via Gecertificeerde DTS-Dealers

Via Gecertificeerde DTS-dealers kunt u snel dorpels geleverd krijgen. Deze hebben een aantal standaard profielen op voorraad en maken deze voor u desgewenst op maat. Klik hier voor een overzicht.

Levering via handelaren

Er zijn een aantal handelaren die DTS-dorpels mogen leveren. Zij kunnen i.h.a. een aantal standaard profielen uit hun voorraad leveren. Bij onze verkoopafdeling kunt u vragen welke handelaar een door u gewenst profiel leverbaar heeft.

Octrooi

DTS-dorpels zijn geoctrooieerd en mogen dan ook uitsluitend geleverd worden door Kreunen Kunststoffen BV of via handelaren die de dorpels op haar beurt hebben besteld bij Kreunen Kunststoffen BV.  Zie ook octrooi